Ana SayfaE-Ticaret2021 Sanal Pos Komisyon Oranları

2021 Sanal Pos Komisyon Oranları

-

E-Ticaret sitesi açacaklar ve hali hazırda sanal pos kullananlar için 2021 Yılı sanal pos oranlarını listeledik. E-Ticaret sitelerinde kullanmanız için size verilen API sistemi veya eklenti ile ödeme almanızı sağlayan Sanal POS ürünleri ticaretinizin önemli bir parçasıdır. Sanal posları sadece komisyonlarına göre değil aynı zamanda kullanıcı deneyimine ne kadar önem verdiğini incelemeniz gerekiyor. Kullanıcılar ödeme sistemine güvenmediği sitelerden alışveriş yapmaya çekinir.

Sanal POS komisyon oranları aylık yaptığınız satışa göre değişiklik göstermektedir. Ortalam 20.000TL ve üzeri satışlarınızda Sanal POS sağlayıcısı şirketlere veya bankalar ile iletişime geçerek size özel komisyon oranı teklifleri alabilirsiniz.

PayTR Sanal POS Komisyon Oranları

Yurtiçi komisyon oranı: %1,50 – %3,90

(İşlem başı komisyon: Yok)

PayTR firması kişiye özel sanal pos komisyon oranı verdiği için net bir oran veremiyoruz. Başvurunuz sonucunda size özel teklif veriyorlar. Bunun nedeni ise işlem hacminiz ve satılan ürünün kategorisi. Döviz ile ödeme imkanı sayesinde yurtdışı ödeme almanızı sağlıyor. Yurtdışı ödeme almak için form doldurarak ek başvuru yapıyorsunuz.

iyzico Sanal POS Komisyon Oranları

Komisyon oranı: %2,79
İşlem başı komisyon: 0,25TL 

iyzico en büyük sanal pos veren şirketlerden birisidir. Ertesi gün ödeme imkanının olması ve aylık veya başlangıç ücretinin bulunmaması büyük avantaj sağlıyor. Türkiye’nin en çok kullanılan e-ticaret sitelerinden bazıları iyzico kullanmaktadır. Aylık 20.000TL üzeri bir satışınız var ise özel komisyon oranı için görüşme yapabiliyorsunuz. Bu sayede yüksek hacimlerde daha az komisyon ödeyebilirsiniz. Euro, Dolar, Sterlin ve Ruble para birimleri ile ödeme alabiliyorsunuz. Ek özellik olarak kart saklama özelliği bulunuyor ve Qiwi, Sofort, Giropay gibi ödeme alma yöntemlerinide içerisinde barındırarak kart kullanmak istemeyen müşterileriniz için alternatif sunuyor.

shopier Sanal POS Komisyon Oranları

Yurtiçi komisyon oranı: %2,99
Yurtiçi işlem başı komisyon oranı: 0,49TL

Yurtdışı komisyon oranı: %3,99
Yurtdışı işlem başı komisyon oranı: 0,49TL

Shopier diğerlerine göre farklı bir sistemde çalışmaktadır. Ödeme almak için API sistemi olsa da shopier siparişleri kendi paneli üzerinden takip etmenizi talep ediyor. Vergi levhası olmayan kullanıcılar veya sosyal medyadan satış yapan kullanıcılar için büyük avantajları içerisinde barındırıyor. En büyük avantajı ise shopier içerisinde kendinize özel mağaza sayfası açabiliyorsunuz. Taksitli satış imkanı sunduğu içinde çok tercih edilen sistemlerden birisidir.

iPara Sanal Pos Komisyon Oranları

Komisyon oranı: %2.30

iPara sanal pos oranları vade gününe göre değişiklik göstermektedir. 3, 7, 12, 20 İş Günü vade seçenekleri ile komisyon oranı değişiklik gösteriyor. Aynı zamanda işlem hacminiz komisyon oranınızı büyük ölçüde etkiliyor.

Payizone Sanal Pos Komisyon Oranları

Komisyon oranı: %3,2
İşlem başı komisyon:
0,49TL 

Payizone kendi içerisinde mağaza açmanızı sağlayan sanal pos sistemlerinden birisi ve isterseniz kendi sitenize entegre etmeniz için sizlere API sistemi sunuyor. Sosyal medyada satış yapanlar için link üzerinden satış seçeneği bulunuyor. Payizone ertesi gün ödeme sistemi ile çalışıyor yaptığınız satış ertesi gün hesabınıza yatıyor.

SEO ve Dijital Pazarlama ile daha fazla müşteriye ulaşmak ister misiniz?

Uzman ekibimiz ile sizleri daha üst sıralara çıkartıyor işlerinizi büyütüyoruz!

İletişim
Can YİĞİTEROL
Can YİĞİTEROL
1999 Yılında Çorum'da doğdum. İnternet teknolojileri alanında kendimi okuma yazmayı öğrendiğim zamandan bu yana geliştiriyorum. Uzmanlık alanı olarak SEO ve Dünya'nın en büyük içerik yönetim sistemi olan Wordpress üzerinde kendimi geliştirmeye devam ediyorum. 7 yıldır kişisel blog sayfamda düşüncelerimi paylaşıyorum. Arama motoru optimizasyonunun bir sihir olduğuna inanıyorum ve bu beyinde sihire fazlasıyla yer var...

2 YORUMLAR

  1. Yazı çok faydalı olmuş hali hazırda kullandığım 0.99 komisyon oranlı ParamPos’u listede göremedim. Yazarımız Param’ı listeye eklerse en azından uygun orandan diğer arkadaşlar da faydalanır teşekkürler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Öne Çıkanlar

Google E-A-T’in SEO için Önemi Nedir?

Google E-A-T’in SEO için Önemi Nedir?

0
E-A-T, yani "Uzmanlık, Yetki ve Güvenirlik," internet sitelerinden toplanan verilerin arama sonuçlarının kalitesini artırmak amacıyla, Google tarafından kullanılan bir değerlendirme kriteridir. Bu kavram, web...