Ana SayfaSEOGoogle, Arama Sonuçlarına Otel Rezervasyonlarını Ekledi

Google, Arama Sonuçlarına Otel Rezervasyonlarını Ekledi

-

Daha önceden ucuz uçuş bulmak için Google Flights‘ı devreye sokan Google, arama sonuçlarına otel rezervasyonlarını ekledi.Arama sonuçlarına otel rezervasyonlarını ekleyen Google, seyahat arama deneyimini artırmaya devam ediyor.

Otel rezervasyonlarının arama sonuçlarına eklenmesini sağlayacak güncelleme, Google Uçuş gecikme tahminleri ve daha ucuz fiyatlara bilet bulabilme imkanları sağlayacak güncellemeden 1 hafta sonra tüm kullanıcılara açılacak.

Google, Arama Sonuçlarına Otel Rezervasyonlarını Ekledi

Yayınlanacak güncelleme ile kullanıcıların Google üzerinden otel aramaları yapıldığında, aranılan otel bilgilerine kolaylıkla ulaşmaları sağlanacak ve doğrudan otel rezervasyonu işlemlerini tamamlayabilecekler.Ayrıca Google’ın filtreleme seçenekleri sayesinde fiyata göre de arama yapılabilecek.

Google sadece bununla kalmayıp, Google Flights’ı otel aramalarına, otel aramalarını da Google Flights’a entegre edecek. Google, Google Flights’ı otel aramalarına, otel aramalarını da Google Flights’a entegre ederek otel arayan kullanıcılarına ucuz uçak bileti, ucuz uçak bileti arayan kullanıcılarına ise gidecekleri şehirde bulunan otelleri listeleyecek.

Google, Arama Sonuçlarına Otel Rezervasyonlarını Ekledi

Ayrıca, Google geçmiş, şimdiki ve gelecekte planlanan uçuş ve otel bilgilerini tek bir yerden takip edilmesini sağlayacak ‘Seyahatleriniz‘ bölümü oluşturacak. Seyahatleriniz bölümünde geçmişte yapılacak ve gelecekte yapılması planlanan tüm otel rezervasyonları ve uçuş bilgileri görüntülenebilecek. Seyahat bilgileri ayrıca Google Gezileri uygulamasından da erişilebilir olacak.

Seyahatleriniz bölümünde saklanan veriler sadece seyahat eden kullanıcı tarafından erişilebilir olacak. Google’ın diğer hizmetlerden yapılan seyahat rezervasyonlarını da sisteme dahil edip etmeyeceği şimdilik bilinmiyor.

Kaynak: https://www.searchenginejournal.com/google-adds-hotel-bookings-search-results/235795/

Editör Notu: Bu tarz Google güncellemelerinin ülkemiz için aktif olması genelde biraz daha uzun sürüyor. Bu güncellemenin de farklı olmadığını ve yine ülkemiz için kullanılabilir olacağı tarihin diğer ülkelere göre biraz daha geç olacağını düşünüyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Öne Çıkanlar

E-ticaret Web Sitesi

Bir E-ticaret Web Sitesi Nasıl Kurulur?

0
Bir e-ticaret web sitesi kurarken ilk adım, hedef kitlenizi belirlemek ve sunduğunuz ürün veya hizmeti net bir şekilde tanımlamaktır. Ardından işinizi yasal olarak kurmalı...